Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over het opgaveformulier en deelname. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via deelnemers2017@vrouwensynode.nl

Waar vindt de Synode plaats?

In het WestCord hotel in Delft. Een gastvrije locatie die heel goed bevallen is tijdens de vorige weekendsynode. 

Kan ik me nog inschrijven?

Alleen telefonisch inschrijven is nog mogelijk, vóór vrijdag 24 maart. Op zondag zijn er nog enkele plaatsen. Wellicht komt er door annulering plaats vrij (met of zonder overnachting). Aarzel niet en bel Arine Benschop om te vragen wat er nog mogelijk is: 06 44154185.

Is reductie van het deelnamebedrag mogelijk? 

Ja, voor mensen met een minimuminkomen en studenten geldt een gereduceerd deelnamebedrag. Je kunt dit in het opgaveformulier aangeven. 

Met wie slaap ik op een kamer? 

Het deelnamebedrag is gebaseerd op overnachting in 2-persoonskamers, je deelt je kamer dus in principe met 1 andere deelnemer. Wil je samen met een vriendin een kamer delen, kun je dit in het opgaveformulier aangeven. Een 1-persoons­kamer kost € 30 extra. Deelname is ook mogelijk zonder overnachting.

Kan ik ook aan een deel van het programma deelnemen? 

Dat kan: je kunt het programma op zaterdag of het programma op zondag ook los volgen. Ook kun je aan beide dagen deelnemen zonder overnachting. De programma’s op zaterdag en zondag zijn los van elkaar te volgen, maar vullen elkaar wel aan en bieden in elkaars verlengde extra verdieping en inspiratie.

Hoe kan ik mij opgeven voor workshops? 

Je kunt je zo vlak voor de synode niet meer opgeven voor workshops. Als je geen voorkeuren hebt kunnen doorgeven is het een verrassing waar je bent ingedeeld. Op de Synode is er mogelijkheid om te ruilen.

Kan ik mijn deelname annuleren? 

Vanaf 9 maart kunnen wij helaas geen deelnamegeld meer restitueren, want we hebben alle kosten voor je deelname al gemaakt. Wel kan er iemand anders in je plaats komen met dezelfde aanwezigheidsduur als jij of langer. Je krijgt dan je deelnamegeld terug minus € 10 administratiekosten. Neem in dat geval eerst contact op met Gonnie van der Meer via deelnemers2017@vrouwensynode.nl of 0174 620353 om door te geven wie zich in jouw plaats gaat opgeven.

Hoe kan ik betalen? 

Betalen kan uitsluitend via een machtiging tot automatische incasso:

  • bij inschrijving voor 1 maart 2017: incasso in de maand na inschrijving;
  • bij inschrijving in maart 2017: in diezelfde maand;
  • bij de afschrijving zal staan “Europese Incasso, doorlopend”, maar het bedrag wordt natuurlijk maar 1 keer geïnd.

Waarom vragen jullie om een extra gift?

De synode wordt gesubsidieerd. Zonder subsidie zou volledige deelname € 367 kosten. Een deel hiervan wordt betaald uit de eigen middelen van de Oecumenische Vrouwensynode. Een extra gift is daarom zeer welkom.

Wat zijn de kosten van deelname aan het Synodeweekend? 

De kosten hangen af van je inkomen en de lengte van je deelname. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven: 

Deelname

Standaard bedrag

Gereduceerd bedrag

Volledig
overnachting op 2-persoonskamer

€ 135

€ 60

Volledig
overnachting op 1-persoonskamer

€ 135 + € 30 = € 165

€ 60 + € 30 = € 90

Volledig
maar zonder overnachting

€ 95

€ 40

Zaterdag en zondag overdag
(zaterdag tot 18.30 uur)

€ 70

€ 30

Zaterdag geheel
inclusief avondprogramma

€ 60

€ 25

Zaterdag overdag
(tot 18.30 uur)

€ 35

€ 15

Zondag
.

€ 35

€ 15