Verborgen Vonk en Stemexpressie – Jeanette Mennes

Workshop Jouw verborgen Vonk in beeld (zaterdagmiddag)

Do you care als vrouw? Wat is jouw hartelijk handelen in deze wereld? In 1,5 uur maakt Jeanette Mennes je als kunsten_nar wakker voor jouw verborgen vonk. Stap voor stap begeleidt ze je in de kunst van verbeelden. Je maakt jouw eigen collage/moodboard. Hoe ziet ‘do you care’ voor jou er uit in Beelden?

Door vragen krijg je daarna dieper inzicht in de betekenis van jouw beelden. Beelden worden zo gecombineerd met jouw woorden, en woorden worden zinnen. Zo wordt kunst, kunst_zinnig.

Zorg wordt in de tijdsgeest geplaatst. Wat is NU nodig, in DEZE tijd. Wat kan jij vrij geven, misschien wel eerst aan jezelf? Jij op je vierkante meter, je hart op je best en in verbinding.

Stembevrijding-improvisatie Klank verbindt (zaterdagavond)

Klank is een taal die krachtig doorwerkt, ze ruimt je beelden, overtuigingen op die je niet meer nodig hebt. Do you care heeft ook een intentie, een vibratie, een energie. Die kan je vertalen in geluid. Je wordt één met die energie, vibratie, betekenis die er achter ligt. Bij klinken kan je niet tegelijkertijd blijven denken. Je komt in je emotie, je betekenis. Dus wat houdt do you care in voor jou is wat je onderzoekt al klinkend.

We klinken apart en samen al improviserend. Do you care krijgt kracht door het te laten klinken. Hier maar ook tijdens een viering of na het weekend.

Klinken kan echt iedereen het is geen zingen en iedereen geniet van deze manier van samenzijn. Klank verbindt.

Jeanette Mennes

Jeanette Mennes is kunsten_nar. Ze coacht vrouwen op waarachtigheid en diepe levensvragen. Vragen die om moed vragen, omdat je een onbekende ruimte in je zelf betreedt. De kunst jezelf te bevrijden van jezelf. Haar kunst_zinnige en spirituele non-duale achtergrond zet ze hierbij in. Jeanette haar kunstwerken staan op de voorkant van de zijspiegel dit jaar. Een interview met haar is hier te lezen.

www.centrumvanlicht.nl