Wil jij je netwerk vergroten, een volgende stap zetten & jezelf en andere vrouwen versterken? En vind je het leuk om te organiseren? Word dan als eerste in jouw provincie gespreksleider voor WOMEN Inc. bij aanTafel: een netwerk waarmee vrouwen elkaar versterken door letterlijk aan tafel te gaan. Als gespreksleider van aanTafel ontwikkel je nieuwe vaardigheden, zoals luisteren, problemen oplossen, vragen stellen, samenwerken en netwerken. Je ontvangt na afloop van de training een certificaat én je kunt de titel ‘Gespreksleider bij WOMEN Inc.’ toevoegen aan je cv.

 

Met aanTafel kan je zelf een gesprek met vrouwen uit je omgeving organiseren. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek (in samenwerking met Jump Movement), Lefgesprek (geïnspireerd op Nederland in Dialoog) of een Netwerkgesprek (geïnspireerd op Durf te Vragen). Op een zelf gekozen plek en datum, ga je in ongeveer 2,5 uur volgens een methodiek met elkaar in gesprek. Zo versterk je niet alleen jezelf, maar ook elkaar. 
WOMEN Inc. is voor aanTafel op zoek naar gespreksleiders uit heel Nederland. Om gespreksleider te worden volg je eenmalig een gratis training. Je krijgt tijdens de training informatie over de verschillende methodieken en oefent met de gesprekken. Na de training kun je met behulp van het online platform direct starten met het organiseren van gesprekken en jezelf en vrouwen in jouw omgeving versterken! Klik hier voor meer informatie over de trainingsdata en om je op te geven.